میوه درخت خرما

خرما یا نخل از درختان مثمر برای کاشت در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری به شمار می رود که در مناطق

گرمسیری و جنوبی ایران رشد می کند. میوه گرد، استوانه ای و بیضی شکلی دارد که دارای طعم شیرینی است و از

ارزش غذایی بالایی برخوردار است که بسته به شرایط اقلیمی و محیطی رشد دارای ارقام و واریته های مختلفی است که از عمر اقتصادی بالایی برخوردار است.

میوه آن به صورت خوشه ای ظاهر می شود و از باردهی بالایی برخوردار است که هرس آن در چندین مرحله انجام می شود و از جمله درختان مقاومی به شمار می رود که ریشه عمیقی دارد و برای رشد به نور کامل خورشید نیاز دارد که به راحتی از طریق بذر و پاجوش تکثیر می شود

میوه درخت خرما

مشخصات گیاهی کامل درخت خرما:

خرما نام گونه ای درخت خاص مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری از تیره نخل ها به شمار می رود و از جمله گیاهان

تک لپه ای است که میوه خوراکی ای گرد، کشیده و استوانه ای مانندی تولید می کند که دارای پوست نازکی است که به قسمت گوشتی گیاه می چسبد، خرما از طعم شیرینی برخوردار است که در مرکز آن هسته سفت و سختی قرار دارد که هسته آن بزرگ و استوانه ای مانند است که از هسته آن نیز به صورت آسیاب شده برای تهیه نان، کیک و … استفاده می کنند.

قسمت گوشتی این گیاه طعم شیرینی دارد که علاوه بر مصرف خوراکی به جای قند به هنگام نوشیدن چای و سایر موارد استفاده می کنند که بسته به نوع درخت میوه آن در رنگهای مختلف سیاه، قهوه‌ای و … ظاهر می شود

میوه درخت خرما:

میوه این گیاه به صورت خوشه ای بر روی شاخه گیاه ظاهر می شود که دارای شاخه های بزرگ و طویلی است که برگ های شانه ای مانند بزرگی دارد که از بخش های مختلفی شاخه و برگ آن برای تهیه خانه، حصیر و سبد استفاده می کنند.

از باردهی بالایی برخوردار است که رشد آسانی نیز دارد که نیاز به مراقبت آنچنانی ندارد. شاخه و برگ های درخت

خرما در قسمت بالایی درخت ظاهر می شوند طوریکه در قسمت پایینی تنه هیچ شاخه و برگی رشد نمی کند، درخت

خرما همچون تنه ای راست و ایستاده رشد می کند.

میوه درخت خرما با نام های مختلفی همچون خارک و خزک نیز شناخته می شود که از ارزش غذایی فوق العاده بالایی

برخوردار است و سرشار از ویتامین های مختلفی است که در بهبود، پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری های موثر

است و از جمله قدیمی ترین میوه هایی به شمار می رود که بشر آن را کشف کرده است. جالب است بدانید که درخت خرما در هر 5 قاره جهان رشد می کند طوریکه شما در مناطق مختلف جهان می توانید آن را کشت کنید که دارای ریشه عمیقی است و شاید هم به همین دلیل است که نیاز آبی کمی دارد و در برابر کم آبی مقاوم است و از جمله درختان تک لپه ای به شمار می رود که ریشه اصلی ندارد به همین دلیل پس از آنکه ریشه اولیه گیاه از دانه گیاه بیرون آمد ریشه های ثانویه آن ظاهر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *